ЗДРАВЕЙТЕ! Добре дошли в нашите магазини!

Добре дошли в магазини Берьозка

Само през Май

Магазини Берьозка, новини и промоции, снимка

СЛАДКИ ПОЛЕЗНИ НОВИНИ В «БЕРЁЗКА»!!!

Истина ли е това, че ли зефирът е най-полезното лакомство?

Магазини Берьозка, новини

Искате да живеете здравословно? Ах! Вие вече се приобщихте към здравословния начин на живот! Тогава това е вашето лакомство! Зефир! Диетолозите го препоръчват на хората, които водят здравословен начин на живот и се грижат за външността си. Той е богат на въглехидрати – те дават енергия за активен живот и тренировки. Практически той не съдържа мазнини.

СЛАДКИ ПОЛЕЗНИ НОВИНИ В «БЕРЁЗКА»!!!

Халва! Халва! Халва! Тя е щастието ни през деня!

Магазини Берьозка, новини

ХАЛВАТА е наистина приказен продукт, който притежава вълшебни свойства. И именно такава вълшебна халва, която запазва всички включени в състава й продукти се произвежда в хранително-вкусовата фабрика „Дружковской” (Русия). Използването само на натурални и висококачествени суровини, приложението на оригинални рецепти и съвременна апаратура, а също така и привързаността към традициите позволява на халвата на „Дружковской” да завладее сърцата на своите фенове.

За вашето здраве!

Продукти за диабетици.

Сладко - без захар - само с фруктоза!

Бъдете здрави, любими и щастливи!

Да похапнем здравословно и с удоволствие…

Магазини Берьозка, новини

В Русия посадената елда се иаползва основно за производство на различни заърненихрани: «ядрица или несмляна елда»( (представляваща цели плодове от елда, с отстранени от плода обвивки), «продела» (натрошено зърно от елда), «смоленски зърнени храни » (много ситно надребнени зърна от елда).