ЗДРАВЕЙТЕ! Добре дошли в нашите магазини!

Добре дошли в магазини Берьозка
Berezka Ruski Magazini

Ново от "Берёзка"

Бъдете внимателни, всички те са с ето този етикет
Магазини Берьозка, новини
Това сирене се произвежда вече 115 години. Млечицето за него се набавя от здраве и едри крави в Латвия. Производителите съхраняват тайните рецепти от поколение на поколение.
МОЦАРЕЛА

Това свежо сирене крие в себе си класически средиземноморски кулинарни традиции. Използва се
за приготвянато на многоброни ястия - различни видове пица, изискани мезета, сочни салати и
основни ястия, например, нежно пилешко филе. Оценете вкуса на моцарелата, като я поставите върху
парче запечен хляб заедно с домати «чери» и свеж босилек! Меко неузряващо сирене. Масова фракция на мазнини - 45%. Влагата в обезмаслените части е над 67%. Състав: меко сирене (пастьоризирано мляко, калциев хлорид, микробиален фермент, закваска от термофилни кисело-млечни бактерии, готварска сол).
Съхранение - при температура от + 2 C до + 10 C.

КРЕВИЯС 50%

Сиренето КРЕВИЯС 50% е традиционно, любимо след народа полутвърдо сирене, което е с много широко приложение: от ароматните хлебчета за закуска, сгушено под свежи листа от салата, до изисканите
плата със сирене, запеканки, кремове и салати. Сиренето се получава, като се отдели твърдото вещество от течността, което се случва при смразяването ня млякото с фермента химозин или млечнокисели бактерии. Както на масата за семейна закуска, така и в уютно капанче на края на пътя, преди
всичко, няма да е трудно да се намерят като минимум няколко ястия, в които е използвано това практично
лакомство -– сирене КРЕВИЯС 50%. Температура на съхранение: 0°…+6°C-

МААСДАМЕР 45%

Сирене «Маасдамер» – полутвърдо швейцарско сирене, което се приготвя по особена рецепта, и характерната особеност на което са големите дупки или «очи», придаващи на сиренето особено съблазнителен вид. Сиренето се държи в специални изби за сирена, при определена температура,
която му придава кремавия, сладкокисел вкус.

Кашкавал пушен Коса, 150 г

Това е фигурално влакнисто саламурено сирене, историята на което започва в Армения. Притежава силен кисело-млечен вкус, умерена соленост. Приготвя се от немаслено краве мляко. Отлично подхожда за мезе към пивото.

Кашкавал пушен Сламка, 200г
Кашкавал пушен Перли, 100 г

Класическо пушено сирене под формата на малки балончета. Благодарение на формата си е много удобна съставка за салата - оригинално, удобно, красиво.

Кашкавал пушен СНЕК ЧИЗЕРИ, 35 г
rusbg.info Недвижимость в Болгарии bulrosinvest - Ние не строим, ние създаваме изкуство - творим. Русский логопед!