Кренвирши и наденици

Продукти, които може да намерите в магазини Березка

Как да отличим кренвирш от наденица?

Любимо ястие на малките деца и бърза закуска за вечно бързащите възрастни – кренвирши и наденички. Приготвянето им отнема само няколко минути, но ако към тях сварим и гарнитура, то с получената на бърза ръка вкусна вечеря, можем да нахраним цялото семейство.

На пръв поглед, кренвиршите и надениците се различават единствено по размер, поради което мнозина не придават значение на особеностите им. В действителност тези два продукта имат няколко съществени разлики.

Кренвирш – месен продукт, приличащ на тънък и дълъг колбас. За изготвянето се използва фино смляна кайма.

Наденица – месен продукт, за изготвянето на който се използва едросмляна кайма. Прилича на къс и дебел колбас.

Кренвиршите и наденичките в «Берьозка»имат надеждно „родословно дърво“.Изготвени са от животни отгледани в екологична Бавария, в идеални условия на немско производство и съгласно държавните стандарти разработени още в СССР.