Пакетирани продукти и консерви

Царевични пръчици и чипс

Царевични пръчици и чипс

Чипсът «Московский картофель» - това е:

• Високо качество. За да се достигне изключително високо качество на чипса «Московский картофель», в производството са внедрени най-новите научни разработки и технологични достижения, използват се качествени суровини, инсталирани са най-строгите системи за контрол с цел проверка на вкуса и качеството на всяка партида от изработената продукция преди натоварването и изпращането ѝ в продажба.

Семки

Семки

Слънчогледовите семки получаваме от Русия, а именно от Тамбовска и Краснодарска област. Слънчогледът е една от най-популярните култури на тамбовските и краснодарските поля от далечни времена – почвите там са най-подходящите – чернозем, небето е слънчево – какво още е нужно, за да може слънчогледът да дава вкусни и едри семки?

Печени семки с умерено количество сол или въобще без нея, готови за употреба.

Сушена риба

Сушена риба

Сушена риба за бирата – традиционно руско мезе. На любителите на бира от Русия им е пределно ясно – няма нищо по-добро от сушената риба за бирата!

В «Берьозка» ще намерите няколко вида снаксове от сушена риба и морски дарове: сушени калмари, кръгчета калмари, сафрид, риба тон и др.

„Пресерви” от сельодка

„Пресерви” от сельодка

Най - вероятно вече сте опитвали „пресерви” от сельодка. Те са вкусни, удобни за съхранение, лесно се отварят и не трябва да се готвят, трябва само да се отвори опаковката. А вие знаете ли по какво се различават от консервите?
„Пресерви” и консерви – въобще не е едно и също. И основната разлика между пресервите и консервите е в начина на приготвяне на тези продукти.

Консерви

Месни консерви и пастети

Месни консерви и пастети

Задушеното говеждо, свинско, по-рядко – овче в съветски времена за много хора са били спасителната сламка, те можели да се приготвят и с картофи, и с елда, и с макарони, а дори и да се свари всякаква супа с тях. Любителите на туристическите походи задължително взимали със себе си консерва задушено. Все пак това е готово за употреба чисто месо, тоест не е необходимо много време, ако искате например да подправите спагетите с месо, а може и да се заситите направо с лъжицата от консервата.

„Пресерви” и салати от морски дарове

„Пресерви” и салати от морски дарове

„Пресерви” и консерви – въобще не е едно и също. И основната разлика между пресервите и консервите е в начина на приготвяне на тези продукти.

Произведено в «Берёзка». Бородински хляб

Произведено в «Берёзка». Бородински хляб

Една от «визитните картички» на Русия – истинският Бородински парен хляб. Този хляб се отличава от другите със сложната си рецепта, с използването на така наречената «запарка» - смес от ръжено брашно, малц, млян кориандър и гореща вода. Запарката зрее и престоява не по-малко от 6 часа в топло помещение. Именно тя дарява Бородинския хляб с незабравим леко сладък вкус, сложен, наситен аромат, еластична гъвкавост и ярък шоколадов цвят на меката част.

Консервирани гъби

Консервирани гъби

От древни времена гъбите в Русия са били ценен хранителен продукт. Те са се приготвяли от жените и децата в големи количества и позволявали на ловните и земеделски общества да преживеят суровата и гладна зима. С идването на християнството, гъбите започнали да изземват ролята на пълноценен заместител на месото. С тях се подкрепяли по време на пост и миряните, и духовенството.

Рибни пастети

Рибни пастети

Пастетът отдавна вече е заел почетно място в ежедневието и в празниците.

Сосове КИНТО

Сосове КИНТО

Кинто – линия великолепни руски сосове, произведени от «Дарсил» ЗАД.
Сред тези продукти има и «пришълци» от традиционната кавказка кухня
Запознайте се по-отблизо:

Аджика Кинто – абсолютно натурален зеленчуков сос – без сгъстители, оцветители и консерванти. Тази подправка се отнася към ястията от грузинската кухня. Аджика е наречена от производителя «Абхазска».

Аджика има две разновидности:
• «От зелен пипер» - в състава ѝ влизат зелени, неузрели пиперки, чесън, кориандър, магданоз, копър и сол;