Сосове КИНТО

Сосове КИНТО

Кинто – линия великолепни руски сосове, произведени от «Дарсил» ЗАД.
Сред тези продукти има и «пришълци» от традиционната кавказка кухня
Запознайте се по-отблизо:

Аджика Кинто – абсолютно натурален зеленчуков сос – без сгъстители, оцветители и консерванти. Тази подправка се отнася към ястията от грузинската кухня. Аджика е наречена от производителя «Абхазска».

Аджика има две разновидности:
• «От зелен пипер» - в състава ѝ влизат зелени, неузрели пиперки, чесън, кориандър, магданоз, копър и сол;
• «От червен пипер» - в състава ѝ има червен лют пипер (пюре), чесън, смлени семена от копър и кориандър, сол.

Само пикантните оттенъци ги отличават.

Сосът от нар Кинто се приготвя от сока на азербайджански нар. Освен нара, в състава са включени вода и захар, зелен и червен «Табаско», лимонена киселина. Никакви сгъстители, оцветители и консерванти не съдържа този сос. В Азербайджан подобен сос наричат «Наршараб», затова производителят посочва на опаковката, заедно с марката «Кинто», именно това название. Вкусът на Наршараба е сладко-лют, тръпчив и хармоничен.

Кинто Ткемали има няколко разновидности, в основата на всички са – плодовото пюре и отсъствието на ненатурални компоненти. Съставът на всеки сос е абсолютно натурален и притежава индивидуален вкус.

Отзивите за всички продукти на «Дарсил» ЗАД са само положителни. Подхождат на всеки вкус, съчетават се с различни блюда и няма да застрашат вашите килограми. Те ще заменят също толкова нискокалоричния, но вече поомръзнал