Варени колбаси

Продукти, които може да намерите в магазини Березка

Варените колбаси се смятат за диетични, защото съдържат по голямо количество вода спрямо месото. Каймата за колбаси е еднородна и с розов цвят. Пастьоризират се при температура 80 ° С и се охлаждат на два етапа.

Варено-пушен. Различава се от варения по това, че след пастьоризиране (варене) се опушва.

Асортиментът на варени колбаси в «Берьозка»е равно на понятията „най-доброто и любимо“.

Колбасите «Докторски» се отнасят точно към този асортимент.Известен вид, разработен в СССР през 1936 г. за хора с влошено здраве и включване на месни продукти в менюто на тежко болни пациенти страдащи от сериозни заболявания на храносмилателната система.

Колбасът «Любителски» е родом от град Углич в Русия. Рецептата за производство на този оригинален колбас е разработена в началото на 20 век.
Колбасът «Любителски» е класически варен колбас от категория „А“. Каймата му е смесена равномерно и съдържа парчета сланина, чийто размер не надвишава 6 милиметра.

Варените колбаси в «Берьозка»имат надеждно „родословно дърво“.Изготвени са от животни отгледани в екологична Бавария, в идеални условия на немско производство и съгласно държавните стандарти разработени още в СССР.