ЗДРАВЕЙТЕ! Добре дошли в нашите магазини!

Добре дошли в магазини Берьозка

Козметична глина от Сибир. Червена козметична глина

Ново в Берёзка

Интересно и полезно от Берьозка

Козметична глина страхотен природен продукт с пречистващо действие,което се вижда веднага след употреба. За най-добри резултати нанасяйте равномерно и следвайки масажните линии на лицето (от средата-навън). Най-лесно се нанася с леко влажна четка за фон дьо тен (избягвайте зоната около очите!). Не стойте прекалено дълго с маската и след измиването и нанесете, върху подсушената кожа, хидратиращ крем.
За да извлечете всички ползи от маската, се опитайте да постигнете максимална релаксация на лицето, докато сте с нея. Най-лесно това става, когато сте в легнало положение и максимално отпуснати. Можете, например, да вземете две тампончета за почистване на грим, да ги напоите в малко сок от краставица и да ги поставите върху очите, после легнете и се отпуснете за петнайстина минути. След измиване на глината, нанесете подходящ за Вашата кожа крем -''Чистая линия'
Червена козметична глина
Тя подхожда най вече на жени с чувствителна кожа , склонна към алергични реакции.Маската от тази глина премахва раздразненията и почервеняванията по лицето , както и лющенето и сърбежа.Червената глина може да се използва и при суха,обезводнена кожа,тя помага и при застаряваща и отпусната кожа.Този тип глина подобрява кръвоснабдяването,насища кожата на лицето с кислород.Използва се и при железен дефицит в организма.

Категории:

Коментари

Добави коментар

To prevent automated spam submissions leave this field empty.