ЗДРАВЕЙТЕ! Добре дошли в нашите магазини!

Добре дошли в магазини Берьозка

Побързайте! В «Берёзка» ассортиментът от балсами В. Дикуля е почти пълен!

Балсами В. Дикуля: подробности!

Интересно и полезно от Берьозка

Балсама Дикуля «Живокост» с БОСВЕЛИЯ

Магазини Берьозка, руско ястие

Милена Иванова (Добрич) използва балсама Дикуля «Живокост» с БОСВЕЛИЯ. Тя написа в книгата за отзиви на магазини «Берёзка»: «Лекувам хондрозата си с какви ли не лекарства. Докато в работата ми не донесоха «Живокост» Дикуля – колегите много го похвалиха. Купих си го от «Берёзка» от любопитство и намазах гърба си. Има загряващо действие, а на сутринта вече не ме болеше гърбът. Мазах се десет дни, а след това дълго време нямах проблеми с гърба. Балсамът ми подейства добре, сега се опитвам да си го взема. Детето се удари по коляното, намазах го, болката отмина бързо, а синината не беше наситена».

Категории:

Массажный бальзам В. Дикуля

Магазини Берьозка, руско ястие

Много наши клиенти вече са изпробвали върху себе си действието на балсамите В. Дикуля. Ние успяхме да съберем отзиви. И ги предлагаме на вашето внимание.

Иван Вазов (София): «Този балсам го купи жена ми от «Берёзка», знаейки, че понякога ме понаболява гърбът. Но аз не повярвах в неговото действие - така и си помислих, че не е полезен, но не… Болката обхвана гърба и ме скова.
Реших да помоля близките ми да ми направят масаж в домашни условия, а под ръка веднага се оказа този балсам. Масажът премина отлично. След като балсамът бе намазан по гърба и немного втрит с помощта на лек масаж на гърба в продължение на десет минути, болката започна да стихва.
Начин на приложение: интензивно втриване в продължение на 7-15 минути 2 пъти дневно в засегнатата област или гърба или използване за професионален масаж. След масажа е желателно да бъдете в покой и на топло.
Мускулите се отпуснаха и релаксираха, а умората отмина. Стана ясно, че се отваря „втори дъх”. Три дни масаж с този балсам „поставиха” гърба в ред и повече нямаше синдром на болката, въпреки че препоръчителният курс в продължение на 10 дни не бе изпълнен. Може да се прилага при натъртвания, при болки в ставите, мускулите с обикновено втриване.
Консистенцията на балсама не е течна, с млечен цвят
Много се зарадвах на природния състав. Толкова много полезни съставки.
Състав: натурален маслено-восъчен комплекс, пчелен восък, ланолин, етанол G, микрокар, циклометикон, антиоксидант Гриндокс, кедрово масло, зехтин, масло от облепиха, ленено масло, етерично масло от евкалипт, екстракт от пипер, екстракт от лайка, екстракт от кантарион, екстракт от чага, прополисов екстракт екстракт от родеола розея, мазнина от язовец, мазнина от мечка, мумийо, колагенов хидролизат, Д-пантеол)
Сега този балсам е винаги в аптечката ни!
Препоръчвам ви го да си го купите! Бъдете здрави и не боледувайте!

Категории:

Пробвам балсама на Валентина Дикуля "Радикулин"

Магазини Берьозка, руско ястие
Приготвяне на ястието

Ето какво ни разказа Елена Громова (Варна): «След раждането на детето при мен започнаха проблеми с гърба. Болката беше внезапна и така силна, че не можех да се изправя от пода до леглото. При това кърмех детето и се боях да приемам обезболяващи препарати. Да, и в упътването на обезболяващите таблетки кърменето беше описано като противопоказание. Нямаше никого до мен, а малкото дете беше непрекъснато на ръцете ми и постоянно трябваше да му обръщам внимание. Майка ми ме посъветва да пробвам балсама на Валентина Дикуля "Радикулин" при болки в кръстната област. Мазах кръста си с тънък слой балсам, а след това се омотавах с топъл шал. Балсамът на практика подейства на момента. На мен ми помогна веднага, още от първия път. А след няколко дни приложение се изправих и станах отново човек. Съставът на балсама на практика е целият натурален: вода, обогатена с йон на среброто, пчелна отрова, меча жлъчка, мумийо, екстракт от жлезите на медицинска пиявица, пчелен восък, масло от хвойна, масло от коноп, растителни екстракти от мащерка, сабелник, кантарион, чушки, борови пъпки и други натурални вещества.
Бъдете здрави:) Ето и балсама Радикулин

Категории:
Категории:

Коментари

Добави коментар

To prevent automated spam submissions leave this field empty.