ЗДРАВЕЙТЕ! Добре дошли в нашите магазини!

Добре дошли в магазини Берьозка

Здравословно хранене

Как се използва облепихата за отслабване

За достатъчно популярен начин за понижаване на теглото днес се смята облепихата
Интересно и полезно от Берьозка
Не е тайна…, че много от нас отслабват на тегло…към лятото. И не само заради стройността и красотата, но и за здравето. Естествено, че ни се иска да съществува някаква панацея – да изпия една таблетка и веднага да отслабна…Но не става така. И въпреки многобройните добавки и таблетки със съмнителен произход, за употреба се разрешават само единици от тях.

Предстоят пролетта и влюбеността…Това е лесно!

За обогатяването на организма са необходими витамини – започваме да пием витамини от чай от сибирски горски плодове. За щастие, БЕРЁЗКА ги предлага и не се скъпи. Горските плодове, за които в Сибир се носят легенди и без които жителите на Сибир не си представят живот, не са скъпи: червени боровинки, боровинки и облепиха.
Интересно и полезно от Берьозка
Меден чай с облепиха. Рецепта за младост и здраве За половин литър кипяща вода трябва да поставите няколко супени лъжички черен чай, 150 г плодове от облепиха, разтворени в пюре, и 2 с.л. мед. Оставете да престои в продължение на 10 минути – чаят е готов за консумация. Чаят от плодове на облепиха напомня по вкус на ананас, поне така твърдят тези, които са го опитали и които са го включили в менюто си. Той не само действа подмладяващо на целия организъм, но и подобрява цвета и блясъка на кожата, помага при опадане на косата.

Помолихте да поясним: Поясняваме за кетчуп МАХЕЕВЪ: каква е разликата между кетчупите?

Най-главното! Кетчуп МАХЕЕВ – това е кетчуп БЕЗ нишесте и БЕЗ захар!
Интересно и полезно от Берьозка
Предимства на кетчупите «Махеевъ» • II място по продажби в категории «кетчупи» в Руската федерация • уникална рецепта • гъста консистенция • не съдържа ГМО •само натурални съставки • без подобрители на вкуса и изкуствени оцветители Отзиви на нашите клиенти: Виктория Мельникова, домакиня, майка на 5 деца: «Кетчупът е много приятен, със сладък доматен вкус, не е кисел и не е пресолен, не горчи, няма страничен привкус. Консистенцията е еднородна, не е много гъст, не и течен.

Помолихте ни да разкажем…Разказваме за КВАСА!

Квасът е една от най-добрите безалкохолни напитки.
Интересно и полезно от Берьозка
Изобретен е преди 1000 години. При русите първото писмено споменаване за кваса се отнася към 989 година, когато киевският княз Владимир приел християнството. В летописите по този повод е написано – „Да се раздаде на народа храна, мед и квас.” Има ли полза от кваса за нашия любим организъм? Несъмнено! Огромна полза.

СТАРТИРОЙТЕ ВТОРОТО ДИШАНЕ! ЗИМАТА СКОРО ЩЕ СВЪРШИ!

Яж правилно и ФЕВРУАРИ ЩЕ РАЗБЕРЕ, ЧЕ ТИ СИ ПО-СИЛЕН!

Интересно и полезно от Берьозка

За зимата, дано не е люта, нашата имунна система е почти изчерпана и се нуждае от презареждане, или казано на по-съвременен език – от презареждане, ъпгрейд. Скоро започват епидемиите от инфекциозни заболявания, тип зловещ грип, но и ние трябва да ге победим! Затова е необходимо спешно да помогнем на клетките и затова правилно запълваме хладилника с продукти с най-добро съдържание на необходимите витамини.
НАЙ-ГЛАВНИТЕ «БОРЦИ» ЗА ВАШИЯ ИМУНИТЕТ!

Как да изберете сельодка и какви сортове са по-добри

СЪВЕТИ ЗА КУПУВАЧА

Интересно и полезно от Берьозка

1. Качествената солена селда трябва да е чиста и да няма странични аромати.(снимок качественная солёная Селда с лого берёзка)
2. Неправилното съхранение може да предизвика т.нар. «осапунване», при което по повърхността на селдата (както солена, така и пушена) се появява слой, наподобяващ сапун. Този дефект може лесно да се отстрани, като се измие внимателно рибата, след което тя е годна за консумация.
ВНИМАНИЕ! КУПЕТЕ СЕЛДА И Я СЪХРАНЯВАЙТЕ ПРАВИЛНО!

Чудо за здравето от Русия…впечатляващ резултат!

Гречката е екологично чист продукт

Интересно и полезно от Берьозка

1. Срокът на съхранение на гречката е 2 години.
2. Вече сварената гречка може да се съхранява в хладилник до една седмица.
3. По съдържание на белтъчини гречката на практика превъзхожда всички зърнени култури и затова в порциите може да замени месото.
4. Зърна от гречка
4.1. Те са добър източник на незаменимите омега-3 мастни киселини, които са важни за човека, и му помагат да бъде здрав.
4.2. Не съдържа глутен: Глютенът е белтъчина на зърнените растения, към които може да се прояви алергична реакция. Следователно, гречката отлично подхожда на тези, които страдат от алергия към глутен.

Вие сте станали поклонник на здравословното хранене…

Значи, вие сте станали поклонник, преди всичко, на червения хайвер!

Интересно и полезно от Берьозка

Червеният хайвер продължава младостта и живота по-добре от всичко на тази планета! Бъдете уверени!
Какво означава това за вас?
- Имунитетът ви винаги е „на висота”!
- Сърцето и съдовете ви са като при новородено: хемоглобинът ви е в норми, нямате тромби!
- Вашите клетки и тъкани се възстановяват самостоятелно!
- Вашият главен мозък действа още по-добре!
- Винаги сте готови за зачеване и раждане на дете!
- Кожата и косата ви сияят здрави!

- Зрението ви е като на орел!
- Вие сте млади – както по душа, така и по тяло!
Как се употребява червеният хайвер?
Най-добре – ежедневно.

Как правят шпротите

Истинските шпроти могат да бъдат САМО от Прибалтика!

Интересно и полезно от Берьозка

«Ако си любознателен, ще бъдеш многознаещ» е казал Сократ. Ето, Сократ би бил идеален читател на нашия вестник – и вас съветвам същото)))
Аз, както и вие, от детските си години обичам шпротите. Но какво е това, което е така удивително и което харесват всички?
И така. Започваме с това, че истинските шпроти могат да бъдат САМО от Прибалтика!
«Защо?!» - ще попитате.
Защото, скъпи мои, истинските шпроти се правят само от балтийска килка. Килката от Балтийско море се отличава по вкусови качества от подобната черноморска, средиземноморска, атлантическа риба.