ЗДРАВЕЙТЕ! Добре дошли в нашите магазини!

Добре дошли в магазини Берьозка

Да разберете готов ли е един мъж за експерименти, доколко е горещ в секса, винаги ще ви подскаже най-обикновен пломбир...

Магазини Берьозка, руско ястие

Ванилов.
Това е най-популярният вид пломбир. Ако един мъж го избира, жената е късметлийка! Има до себе си горещ и нежен любовник, верен на дамата на сърцето си. Експериментите в леглото не са му много по вкуса. Той предпочита "класиката в жанра".
Ягодов, Малинов.
Такъв мъж подкупва със своята жизнерадостност. Сексът за него е най-приятното нещо на света. Той е неуморен и ласкав любовник. Но не му достига малко фантазия. Учете го на нови пози!
Фъстъчен.
Той е толкова обаятелен и при това голям фантазьор. С него никога не е скучно- нито в живота, нито в леглото. Ако той обича, той е верен на дамата на сърцето си. Но възможности да пофлиртува не би пропуснал!
Орехов.
От такъв мъж можете да не очаквате активни действия- той е притеснителен и нерешителен. Чувството на защитеност за него е по-важно от всичко. Отношенията с него не предсказват полети в облаците, но пък обещават дълбоки и чувствени моменти. С всяка клетчица на тялото си жената ще усеща щастие!
Шоколадов
Чувственост е неговата отличителна черта. Той трепетно се отнася към жената, инстинктивно чувствайки как да и достави най-висша наслада и да я направи щастлива. Трябва да имате предвид- и самият той цени изисканите ласки.
Освен това знайте, ако мъжът отхапва сладоледа, в леглото е енергичен и неуморим. Ако го облизва, доста вероятно той е по-малко страстен, но затова пък по-нежен.

Коментари

Добави коментар

To prevent automated spam submissions leave this field empty.