ЗДРАВЕЙТЕ! Добре дошли в нашите магазини!

Добре дошли в магазини Берьозка

Какво и колко...

Балсама Дикуля «Живокост» с БОСВЕЛИЯ

Магазини Берьозка, руско ястие

Милена Иванова (Добрич) използва балсама Дикуля «Живокост» с БОСВЕЛИЯ. Тя написа в книгата за отзиви на магазини «Берёзка»: «Лекувам хондрозата си с какви ли не лекарства. Докато в работата ми не донесоха «Живокост» Дикуля – колегите много го похвалиха. Купих си го от «Берёзка» от любопитство и намазах гърба си. Има загряващо действие, а на сутринта вече не ме болеше гърбът. Мазах се десет дни, а след това дълго време нямах проблеми с гърба. Балсамът ми подейства добре, сега се опитвам да си го взема.

Пробвам балсама на Валентина Дикуля "Радикулин"

Магазини Берьозка, руско ястие

Ето какво ни разказа Елена Громова (Варна): «След раждането на детето при мен започнаха проблеми с гърба. Болката беше внезапна и така силна, че не можех да се изправя от пода до леглото. При това кърмех детето и се боях да приемам обезболяващи препарати. Да, и в упътването на обезболяващите таблетки кърменето беше описано като противопоказание. Нямаше никого до мен, а малкото дете беше непрекъснато на ръцете ми и постоянно трябваше да му обръщам внимание. Майка ми ме посъветва да пробвам балсама на Валентина Дикуля "Радикулин" при болки в кръстната област.

Массажный бальзам В. Дикуля

Магазини Берьозка, руско ястие

Много наши клиенти вече са изпробвали върху себе си действието на балсамите В. Дикуля. Ние успяхме да съберем отзиви. И ги предлагаме на вашето внимание.

Иван Вазов (София): «Този балсам го купи жена ми от «Берёзка», знаейки, че понякога ме понаболява гърбът. Но аз не повярвах в неговото действие - така и си помислих, че не е полезен, но не… Болката обхвана гърба и ме скова.
Реших да помоля близките ми да ми направят масаж в домашни условия, а под ръка веднага се оказа този балсам. Масажът премина отлично. След като балсамът бе намазан по гърба и немного втрит с помощта на лек масаж на гърба в продължение на десет минути, болката започна да стихва.

Масло от облепиха при сърдечно-съдови заболявания

Магазини Берьозка, руско ястие

Препоръчително е маслото от облепиха да се употребява в качеството на биологично активна съставка към храната: или да се включва това масло в дневните порции (без да се подлага на термична обработка), или да се приема по 1 ч.л. сутрин и вечер.

Масло от облепиха при колит и енероколит

Магазини Берьозка, руско ястие

Препоръчителен е приемът по 1 ч.л. 30 минути преди закуска, обяд и вечеря, а също така и през нощта. Преди употреба е необходимо количеството масло от облепиха да се разбърка в половин чаша кипяща вода.

Маслото от облепиха при язвени болести на стомаха и дванайсетопръстника

Магазини Берьозка, руско ястие

Препоръчително е да се използва по 1 ч.л. 2-3 пъти дневно 30 минути преди хранене.