ЗДРАВЕЙТЕ! Добре дошли в нашите магазини!

Добре дошли в магазини Берьозка
Berezka Ruski Magazini

Крем от кондензирано мляко за торта: основна рецепта

Магазини Берьозка, руско ястие
Можем да майсторим различни вкусни десерти. Това може да са торти, сладкиши, просто кремове, които да намазвамевърху обикновени бисквитки и с наслада да консумираме тези сладки сандвичета с чай или кафе. Като начало, да се запознаем с основната рецепта на който и да е крем на основата на кондензирано мляко. Този крем може да отиде в съкровищницата «Вкусни неща».
Съставки: 
  • масло – 250 г.
  • кондензирано мляко – 1 ч.ч.
  • ванилова захар – 1/3 пакетче
Приготвяне на ястието

1. Необходимо е предварително да извадите маслото от хладилника, а при приготвянето то трябва да бъде със стайна температура.

Приготвяне на ястието

2. Преместете масата в съд и разбийте до побеляване. Можете да правите това и на ръка, лъжица или да разбиете с миксер.

Приготвяне на ястието

3. Сипвайте кондензираното мляко с чаени лъжички, като продължавате да разбивате масата, докато стане пухкава. Добавете ваниловата захар от пакетче.

Приготвяне на ястието

4. С готовия крем намажете тортата или сладкиша