ЗДРАВЕЙТЕ! Добре дошли в нашите магазини!

Добре дошли в магазини Берьозка
Berezka Ruski Magazini

Основни ястия

Супа от цвекло и кефир.

Магазини Берьозка, руско ястие

Никой вече не спори относно необходимостта от здравословното хранене...За какво да се спори? Всички искат да бъдат младолики, енергични и красиви. Точно храненето е в основата на здравето, без което трудно мажете да съхраните жизненост на духа и тялото. На всички ни е известен един от принципите на здравословното хранене - супа! Поне един път през деня трябва да се яде супа! Обаче през годината не всеки сезон предразполага да си похапнете чинийка гореща супа. Какво да правим през лятото? Много лесно! През горещите дни горещите супи се заместват от студените летни супи като "окрошка", супа от цвекло или гаспачо. Студените супи са най-доброто средство през летните жеги. Хранете се правилно и вкусно! Съхранете бодростта на духа, красотата на тялото и умножете радостта от живота! Ние ще ви помогнем... Това са няколко рецепти за летните супи

Категории:

КЮФТЕНЦА С ЕЛДА И ГЪБИ, ЗАПЕЧЕНИ В РЯЖЕНКА

Магазини Берьозка, руско ястие

Днес ще ядем кюфтенца. Този път приготвих кюфтенца от свинска кайма, към която добавих люспи от елда, гъби, ряженка и любимият ми праз лук. Запекох ги в сос от ряженка. Стана много вкусно и ароматно!

Категории:

Как се приготвя вкусна и полезна пълнозърнеста каша?

Магазини Берьозка, руско ястие

Всяка една каша може да бъде така приготвена така, че и най-претенциозният и капризнен човек да поиска допълнителна порция. Известно е, че кашите могат да се приготвят, както като основно ястие така и като гарнитура. Те могат да бъдат сварени с вода, с бульон или с мляко. Вида на каша изцяло зависи от съотношението между суровия продукт и течност взети преди приготвянето. Като резултат може да се получи различна консистенция - ронлива, средно гъста или течна. И абсолютно не е задължително да сте професионален готвач, за да удивите всички с нещо различно, необходимо е само да следвате рецептата. В този брой ние ще Ви предложим как можете да приготвите пълноценна и полезна храна за Вас и Вашето семейство - бързо, лесно и вкусно!

Категории:

Постно по време на пости! Рецепта от «Берёзка» - Зелеви сърми с Елда

Магазини Берьозка, руско ястие
Категории:

Супа от пелмени

Магазини Берьозка, руско ястие

Пелмени- това е продукт, обичан от много хора, особено от заетите. Този полуфабрикат може да доведе дори до пристрастяване и понякога е много трудно човек да се откаже от него. Добри са пелмените, приготвени в домашни условия, но такава сериозна стъпка (разход на време и енергия) не всеки е готов да предприеме.
В крайна сметка много по-лесно е да се купят пелмени от предпочитана търговска фирма в магазина, да се поставят във фризера и да се приготвят при необходимост. Затова ние обичаме този продукт.
С пелмени можете да направите чудесни супи,. По такъв начин този продукт е практически универсален и може да ви помогне както за обяд,така и за вечеря. Супата се приготвя толкова бързо,както и самите пелмени. Получава се невероятно засищащо и вкусно ястие, което харесват както децата,така и възрастните.
За да се приготви вкусна супа, съвсем не е необходимо да загубите много време, нужни са само с няколко съставки, основните от които са -пелмени . Зеленчуците се готвят бързо, а пелмените-още по-бързо. И така ,ще подготвим обикновена вкусна супа.

Категории:

Пелмени в гювече с гъби

Магазини Берьозка, руско ястие

Пелмени в гювече – това не е просто вкусно, но много и оригинално блюдо, което е и красиво за поднасяне. Обикновено по такъв начин се предлагат пелмените в сибирските ресторанти. Това е едно както истинско купешко, то и богато и престижно ястие, ако така би могло да се говори за храна))). Най-общо казано - ще предоставите доброкачествена храна и за обяд за членовете на семейството, и за празнична вечеря за гости, която ще бъде питателна, оригинална и неочаквана.

Категории:

Елда с патладжани

Магазини Берьозка, руско ястие

Подготовка: 10 мин | Време за приготвяне: 40 мин

Категории:

Картофи, запечени в сос от кашкавал

Магазини Берьозка, руско ястие

Разковничето на това ястие се крие в неговата семплост, макар че на пръв поглед какво ли особено би могло да има в запечени картофи с кашкавал? Aми всъщност, ние обичаме подобни ястия именно затова, че за да ги приготвим не ни се налага специално да бягаме до магазина и после да се тревожим за резултата .Така знаем със сигурност, че всичко ще се получи и ще бъде много вкусно!

Категории:

Топла закуска от кренвирши, гевречета и кашкавал.

Магазини Берьозка, руско ястие

Необичайно ястие с обичайни продукти. Гевречетата се накисват и стават меки. Такова блюдо се готви много просто.То с лекота може да бъде приготвено даже и от деца.Най-важното е , размерът на отверстията на гевречетата да не е по-малък от диаметъра на кренвиршите..

Категории:

Шаран, запечен с каша от елда и гъби

Магазини Берьозка, руско ястие

И така, днес ще запичаме шаран. Още от детството най- вкусният шаран е с каша от елда и лук. Я добавих в тази рецепта към запечения шаран и гъби.
Готово ястие: 6 порции по 420 ККал
Време за приготовяне: 50 мин

Категории:
rusbg.info Журнал о Болгарии Недвижимость в Болгарии bulrosinvest - Ние не строим, ние създаваме изкуство - творим.