ЗДРАВЕЙТЕ! Добре дошли в нашите магазини!

Добре дошли в магазини Берьозка
Berezka Ruski Magazini

Основни ястия

ТВОРЧЕСТВО ОТ КРЕНВИРШИ

Магазини Берьозка, руско ястие

Кренвиршите са истинско вдъхновение за творческите кулинари и ястията, за които ще ви разкажа, са потвърждение за това. За никого не е тайна, че купуването им е не само приятно и вкусно, но и красиво, весело, с настроение. Особено последното важи за децата: в някои от случаите е трудно да ги заставите да хапнат каквото и да е, ако не бъде под необичайна и забавна форма.
И така, започваме. Сред всички варианти на оформяне на ястията с кренвирши най-популярният е кренвирши с яйце под формата на сърце. Истина е, това е класика: с поставянето на ястието на масата, всички, дори и тези, които не искат да ядат, се запътват тичешком към чиниите. Ето, вижте как да направите това:

Категории:

Весёлые сосиски на завтрак...

Магазини Берьозка, руско ястие

Сосиски – настоящее вдохновение для творческих кулинаров, и блюда, о которых я расскажу – тому подтверждение. Ни для кого не секрет, что покушать приятно не только вкусно, но еще и красиво, весело, с настроением. Особенно последнее касается детей: в некоторых случаях их вообще трудно заставить поесть, если не оформить еду как-нибудь необычно и забавно.
Итак, приступим. Среди всех вариантов оформления блюд с сосисками самыми популярными можно назвать сосиски с яичницей в виде сердечек. Это, правда, очень классно: как только ставишь на стол это блюдо, сразу же все, кто даже не собирались есть, – бегут к тарелке. Вот послушайте, как это сделать и посмотрите:

Категории:

Хайвер с макарони и авокадо

Магазини Берьозка, руско ястие
Категории:

Каша от просо с тиква (препоръчва се особено при заболявания на черния дроб и на сърдечно-съдовата система)

Магазини Берьозка, руско ястие

Тази хубава закуска е полезна за всички – и за малки, и за големи. Кашата с просо и тиква се приготвя изключително лесно, както и кашата от просо, но е по-ароматна и вкусна. Децата харесват много тази каша:)

Категории:

Най-лесното – каша от просо.

Магазини Берьозка, руско ястие

Смятайте, че сте приготвили много вкусна, интересна и полезна гарнитура за което и да е съчетание от зеленчуци, които можете да задушите, а можете и да изядете под формата на салата, подправена със зехтин или олио.

Категории:

Постно свинско „Хапни и млъкни!”

Магазини Берьозка, руско ястие
Категории:

Толокно - здравословната храна на Русия през вековете

Магазини Берьозка, руско ястие

Запятинки – саламчета от овесени ядки „Херкулес”
Запятинки-те стават пухкави, вкусни, ароматни и най-интересното е, че не е ясно от какво са направени. Леко напомнят на нежен омлет.
А всичко е толкова просто!
Предлага Ви да пробвате тези саламчета и не се съмнявам че ще Ви харесат.

Лукът може да не запържвате предварително, а да го вложите суров, но нарязан на ситно. Въобще тези саламчета позволяват да се екпериментира.
Това количество продукти, ще Ви позволи да опитате рецептата, но няма да се нахраните. При мене излязоха 16 неголеми парченца.

Категории:

Спагети Карбонара

Магазини Берьозка, руско ястие

Искате да нахраните семейството си с някакво изискано ястие като от ресторанта, но не знаете как да го направите? Тогава рецептата за спагети Карбонара е за вас – с Доширак това е лесно! )

Категории:

Сос от гъби за Доширак

Магазини Берьозка, руско ястие

Вече готовите спагети ще станат още по-вкусниа, ако добавите към тях и гъбен сос от печурки. Приготвянето започва от подготовката на зеленчуците. Лукът се нарязва на ситно, гъбите на средно големи кубчета. Първо се запържва лукът (използват се или краве масло или зехтин), докато започне да прозира, след това се добавят гъбите и всичко се задушава на среден огън около 20 минути. Към получената смес се добавя брашно и топъл бульон. Всичко се разбърква добре до получаване на хомогенна смес. Сосът се готви още няколко минути, накрая се добавя сметана и подправки по ваш вкус. Добър апетит!

Категории:

Супа от цвекло и кефир.

Магазини Берьозка, руско ястие

Никой вече не спори относно необходимостта от здравословното хранене...За какво да се спори? Всички искат да бъдат младолики, енергични и красиви. Точно храненето е в основата на здравето, без което трудно мажете да съхраните жизненост на духа и тялото. На всички ни е известен един от принципите на здравословното хранене - супа! Поне един път през деня трябва да се яде супа! Обаче през годината не всеки сезон предразполага да си похапнете чинийка гореща супа. Какво да правим през лятото? Много лесно! През горещите дни горещите супи се заместват от студените летни супи като "окрошка", супа от цвекло или гаспачо. Студените супи са най-доброто средство през летните жеги. Хранете се правилно и вкусно! Съхранете бодростта на духа, красотата на тялото и умножете радостта от живота! Ние ще ви помогнем... Това са няколко рецепти за летните супи

Категории:
rusbg.info Журнал о Болгарии Недвижимость в Болгарии bulrosinvest - Ние не строим, ние създаваме изкуство - творим. Русский логопед!