ЗДРАВЕЙТЕ! Добре дошли в нашите магазини!

Добре дошли в магазини Берьозка
Berezka Ruski Magazini

Торта Медовик: Домашнен «Медовик»

Магазини Берьозка, руско ястие
Необходимите продукти
Съставки: 
  • Блатове за торта «Медовик»
  • за крема:
  • краве масло - 300 г,
  • кондензирано мляко (варено) - 1 бр.
  • орехи - 100 г
  • филирани бадеми или шоколад за украса
Приготвяне на ястието

Да приготвим крема
1. Поставете маслото на стайна температура в купа и разбийте с миксер, докато стане пухкаво.

Приготвяне на ястието

2. В 4-5 приема добавайте вареното кондензирано мляко, като не преставате да разбивате.

Приготвяне на ястието

3. Разбийте крема до получаването на еднородна смес.

Приготвяне на ястието

4. В блендер смелете орехите или го натрошете с нож

Приготвяне на ястието

5. Поставете в чиния блата и намажете с част от крема.

Приготвяне на ястието

6. Поръсете тази част със смлени орехи.

Приготвяне на ястието

7. Покрийте отгоре с втория блат и т.н. Така направете тортата.
Най-отгоре и отстрани намажете с крем.
Украсете отстрани тортата с наситнените орехи (поставете в длан парченцата, притиснете отстрани към тортата, като отстраните излишните парцета). Украсете повърхността на тортата с ореховите ядки и по желание - с филираните бадеми. Можете, вместо с филирани бадеми, да украсите с шоколадови парченца (настържете шоколад) или със стърготини (отрежете от шоколада със стайна температура, стружки, с помощта на белачка за плодове или нож). Поставете тортата в хладилника и оставете да престои 6-12 часа.

Приготвяне на ястието

8. Приятно чаепиене!

rusbg.info Недвижимость в Болгарии bulrosinvest - Ние не строим, ние създаваме изкуство - творим. Русский логопед!