Skip links

РЕВОЛЮЦИЯ В РАЗВИТИИ!
ПРИГЛАШАЕМ ПАРТНЕРОВ!
ОТКРЫВАЕМ БЕРЕЗКИ!

Подробности! Читать далее>

Найти магазин рядом
Онлайн магазин

АКТУАЛЬНЫЕ АКЦИИ

ГОЛЯМА ПРОМОЦИЯ 07.10 - 30.11

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

ПОСЛЕДНИЕ НОВОСТИ

Новые армянские вина в ассортименте

Новые армянские вина в ассортименте

ВИНО БЕЛОЕ КЛАССИЧЕСКОЕ КАРАС 750мл Производитель: CARAS, АРМЕНИЯ Сорт: Шардоне Вионье Ркацители Канкун Великолепное сочетание сортов винограда. Вино обладает бледно-золотистым

ОТЗЫВЫ

Отличный магазин, богатый выбор русских продуктов, вкус которых знаком с детства, “Бородинский” Черный хлеб, “Боржоми”, домашние пельмени и многое другое, по вполне доступным ценам, превосходная работа персонала, скидки, подарки. Спасибо хозяевам, что открыли такой магазин в Варне…

Igor Ivanov
Igor Ivanov
Клиент

Много обичам салатите на Берьозка. Руската е страхотна.
Рибите също…

Liubomira Koeva
Liubomira Koeva
Клиент

Здравейте,

До днес се отнасях с подозрение към хвалебствените коментари по сайтовете. Всеки търговец имаприятел, съсед, брат и сват, та от всеки по един пост – ето ти харесван магазин.

Сега с признателност към хората на “Березка” пиша това.

Утре имаме годишнина, любители на руската кухня сме и логично сме постоянни клиенти още от първия магазин в София. Купих пакетирани две големи диви риби мариновани. Разрязвайки рибата се натъкнах на неприятна гледка. Позвъних на два от телефоните, които открих. На втория се свързах със служител, на когото обясних проблема. Получих спокоен и адекватен отговор да върна рибата в магазин и да ми върнат сумата.

След малко ме потърсиха и от първия набран телефон, на който първоначално никой не вдигна. Обясних, споделих, че ми е по-лесно да хвърля рибата, вместо да се ядосвам и с две големи риби, течащ пакет и разсол да се налага да пътувам в дъжда из града. Дойде служител, взе пакета за изследване, реваншира ми се с прекрасна “селедка под шубой” (каквато бях започнала да правя с рибата) и друга лична изненада за годишнината. Трогната съм от жеста, а преди това бях смутена, че за годишнината ми се случва такава спънка.

Кое ме впечатли: Не получих глуповати въпроси в смисъл, дали пък аз риба не съм виждала, никой не ми каза да го потърся другата седмица, нямаше и намек на недоверие и сарказъм, нямаше прехвърляне на сигнала ми до верига от 4-5 човека и необходимостта да започвам наново поредното обяснение с нов служител, който отегчено да ме изслуша и да ме запрати към следващия номер, а най-важното: професионално ми обясниха и неформално, а конкретно се заеха да направят проучване на ситуацията.

Бяха точни, професионални, адекватни, компетентни и просто порядъчни и добронамерени хора.

Такива би трябвало да са всички търговци, но понеже много рядко срещаме у нас такива, седнах и написах това.

Благодаря “Березка” !

Дина Велкова
Клиент
285
СОТРУДНИКОВ
53
МАГАЗИНОВ
1200+
АРТИКУЛОВ

СВЯЗАТЬСЯ С НАМИ

СВЯЗАТЬСЯ С НАМИ
Отправить сообщение

Ако откриете грешка, моля, изберете част от текста и натиснете
Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: