Офис: ПН-ПТ 8:00-16:00 +359 87 982 4252 / info@berezka.bg Он-лайн магазин: ПН-ПТ 9:00-16:00 +359 87 655 8810
Кошница

Истории за успех. Руска Кухня и Руски Продукт

Истории за успех. Руска Кухня и Руски Продукт
22/08/2021

РУСКА КУХНЯ

Новото ни помещение в гр. ЕлинПелин с площ от 800 кв.м. максимално съответства на производствените нужди. Произвеждаме до 4-5 тона продукция за денонощие. С новото ни оборудване за варене на пара успяваме максимално да съхраним вкусовите и полезните качества на продуктите. На всеки етап от производството сега сме подсигурени със сериозен арсенал от хладилно оборудване. Въвеждаме в производството и технология за шоково замразяване на продуктите след термична обработка и последващо вакуумиране, което ще доведе до по-дълго запазване качествата на нашите продукти, без използване на консерванти. Зареждането на нашите магазините се осъществява също с нови хладилни бусове.


Курс по екология

Организирахме 100%-но разделно сортиране и извозване на отпадъците (картон, пластмаса, метали, биоразградими отпадъци и битова смет).

С комфорт и перспективи

Напълно новото оборудване и новите технологии ни позволиха да намалим физическото натоварване. На новото място можем да получаваме, съхраняваме и използваме готови, почистени зеленчуци в необходимите ни количества. По този начин предоставихме на част от сътрудниците си по-интересна и по-квалифицирана работа от чистенето на зеленчуци. Защото техният труд не са само тоновете сварени и нарязани зеленчуци, яйца или месо, а е свързан с готовата вкусна и уникална храна, която е доставила удоволствие на много доволни клиенти.


В новата база разширяваме асортимента на произвежданите продукти, с което ще зарадваме нашите купувачи с нови, вкусни неща - ще има готова, опакована храна, нови десерти, снаксове. 
Директор "Руска Кухня"
Сергей Лунев


МИНИЗАВОД ЗА ПРОИЗВОДСТВО НА ПЕЛМЕНИ В БЪЛГАРИЯ

Пелмените са полуфабрикати, приготвени от месна кайма, лук, овкусена със сол и подправки, тесто и са в замразен вид. Ние от “Руски продукт” от дълго време радваме нашите клиенти с вкусни пелмени с различни плънки.

Нови хоризонти

Ние, подобно на цеха на “Руска кухня”, също се преместихме в ново, просторно помещение. Сменихме старото, с площ от 230 кв.м. на ново, с площ от 400 кв.м., което ни позволи да организираме удобно зониране и да създадем комфорт за нашите сътрудници.

Закупихме ново оборудване от Сибир и сега можем да произвеждаме от 400 кг продукция на час.

Основната идея на конструкцията на новия апарат се състои в това, че разточването на тестото и направата на пелмена или вареника се случва в един компактен механизъм. 

Промените винаги са за добро

С новото оборудване външният вид на пелмените ще бъде малко поразличен, но вкусовите качества ще запазят високото си ниво.

Увеличихме хладилните мощности и камерата за шоково замръзяване 5 пъти.

Подготвяме производството на пелмени с три нови вида месо, както и на вареники с плънка от сирене и спанак. 

Если вы еще ни разу не пробовали наши пельмешки по сибирским рецептам - самое время
С уважением,
коллектив "Руски Продукт"
и директор
Николай Солдатов


Добави коментар

За да добавите коментар, трябва да влезете в профила си. Ако все още не сте се регистрирали, направете го сега. Разбира се,регистрацията е безплатна.