Офис: ПН-ПТ 8:00-16:00 +359 87 982 4252 / info@berezka.bg Он-лайн магазин: ПН-ПТ 9:00-16:00 +359 87 655 8810
Кошница

Спецмаз

Спецмаз
12/09/2021
Аз съм майка на момче и са ми много добре познати моментите с ожулените колене/устни/чело, както и всякакви драскотини, порязвания и наранявания. Винаги много се притеснявам за него, но се старая да не му го показвам.
С идеята да мога да се погрижа за него при нужда, пък и за допълнителна защита, се спрях на едно универсално средство с широк спектър на приложение.

Спецмаз
Предпазва чудесно. Силно подхранва. Великолепно омекотява кожата. Подобрява загубата на еластичност, избавя от неприятното чувство на сухота и твърдост на кожата. Интензивно насища кожата с минерални вещества и микроелементи, стимулирайки активното възстановяване на повредените и стари клетки на кожата.
Трайно предпазва от евентуално негативно въздействие върху кожата, предизвикано от агресивните фактори на заобикалящата ни среда, а именно: студ, слънце, вятър, студена вода, прекомерно използване на битова химия, често миене на чинии, продължително стоене на прохладно място, посещение на басейни, бани, прекомерно излагане на слънце (предозиране при събиране на тен). Подходяща е при неприятни реакции от допир на тялото с връхни дрехи и бельо, както и при излющване на кожата след бръснене и др.
Харесва ми и това, че Спецмаз не залепва за дрехите и не оставя мазни петна.
Добави коментар

За да добавите коментар, трябва да влезете в профила си. Ако все още не сте се регистрирали, направете го сега. Разбира се,регистрацията е безплатна.