_

Тайни от “Берёзка” Силата на огъня и сосовете

Тайни от “Берёзка” Силата на огъня и сосовете
16 July, 2021

БЛЮДА С ДЫМКОМ:

ЖАРИМ НА ОГНЕ 

Да направите вкусен стек, пиле на грил

или наденички не е толкова трудно. 

Просто добавяте висококачествени подправки, подходящ сос и на масата ви вече има не просто месо, а истински кулинарен шедьовър!


Сос Мегрельский

Също толкова лютив, колкото и сосът Табаско, със сладост на домати. Отлична компания за месо, изпечено на жар, с опушени нотки. Сосът не само ще подчертае вкуса на ястието, но и ще му предаде сочност. 


Сос Грузински

Ткемали Класик

Сос от сочни сливи, който ще придаде кисело-сладък оттенък на вкуса на ястието, а кориандърът ще е завършека. 


Сос Грузински

Сацебели

Умерената лютивост и добавените пиперки идеално ще допълнят птичето месо и ще го направят нежно.


Add Comment

You must login to add a comment. If you do not have an account, you may register for one. Registration is free!