Телефон за клиенти: 080080200/ info@berezka.bg Он-лайн магазин: ПН-ПТ 9:00-16:00 +359 87 655 8810
Кошница

За нас

"Березка" Руски Гастроном

През месец септември 2009 година във Варна беше открит първия магазин “Березка”.  Започнахме бизнеса като семейно предприятие и тогава едва ли някой можеше да предположи, че ще има “Березки” във всички големи градове на България, та чак и в Букурещ.

Сега вече имаме складове и три производствени цеха, предлагаме продукти със собствена марка, отличаваме се със свой стил и, най-важното, с подход за развиване на бизнеса. Не беше лесно да намерим качествени производители на хранителни стоки и на истински сибирски пелмени, затова през 2012 година решихме ние да произвеждаме храни. И на нас не ни беше лесно, но се получи! От няколко години нашите клиенти могат да си купуват прясно приготвени специалитети на руската кухня, които имат кратки срокове на годност. Асортимента на тестените ни изделия ще задоволи всеки познавач – вареники (кифлички) с картофи, сладки вареники с вишни, пелмени с различни плънки: от традиционните (със свинско, с телешко, с пилешко) до деликатесните (с еленско и сьомга).

Гордея се с това, че в нашата фирма не работят равнодушни хора и тук не става въпрос само за корпоративна етика, а за истинско удоволствие от добре свършената работа всеки ден.

Да правиш и да продаваш храна е прекрасно занимание. Много се стараем, правим грешки, поправяме ги, натъжаваме се от провалите и се радваме на успехите. Да, може да не сме велика и голяма корпорация, пък може и никога да не станем такава, но ви гарантирам, че наистина обичаме работата си!

Много се радвам, че благодарение на нас много хора опитаха и ще опитат толкова и такива вкусни продукти, а ние – руснаци, украинци, белоруси, молдовци, прибалтийци, кавказци обичаме да похапваме и имаме с какво да се похвалим.

Елате при нас, няма да съжалявате!