Skip links

1 ЮНИ ЗАЕДНО ПОМАГАМЕ НА ДЕЦАТА! БЛАГОДАРИМ ВИ…

Когато боледува дете се стараем с всички сили да му помогнем. И не е важно дали това дете е наше или е чуждо. Понякога е невъзможно човек сам да се справи в такава ситуация. Когато едно дете се разболее, не трябва да се предаваме. Изходът е само един – да се борим то да оздравее, доколкото ни е по силите.
В такава ситуация родителите често са объркани, не знаят какво да направят. Те чакат на опашки, търсят средства за разрешаване на проблема по всички възможни начини, опитват се да бъдат чути.
Ние ги чухме и взехме решение да помогнем на три деца от три различни страни: Русия, България и Румъния. Просто бизнесът ни свързва с тези държави.
Изборът ни не беше лесен. Ситуациите бяха различни, обстоятелствата, диагнозите и начините за реално оказване на помощ. Повярвайте, това наистина е сложно…
Може би някога човечеството ще намери лекарства за повечето болести, но за сега можем само да дадем шанс на такива деца.
Предлагаме ви да се присъедините към грижата за тези, които имат нужда от помощ, като просто пазарувате. За добрите дела не е необходимо много време.
На 1 юни – Деня на детето, ще отделим 10% от стойността на всеки касов бон, издаден в нашата верига гастрономи в България и Румъния. Сумата, която ще се получи, ще разделим на 3 равни части и ще преведем тези пари по банковата сметка на всяко от трите деца.
Може да се запознаете накратко с историята на всяко от тях на следващата страница.
По този начин, всеки един клиент на “Берёзка”, пазарувал при нас на 1 юни, ще бъде съпричастен с това събитие!
После ще подготвим пълен отчет на действията ни и ще го публикуваме в следващия брой на списанието.

 

             

В наши дни се смята за неприлично да се говори за добрите дела, в частност за благотворителността. Ако си направил добро дело, мълчи и не го разказвай. Все едно си извършил нещо срамно…
А защо да не кажеш на кого и с какво си помогнал!?
Защо да не мотивираш и другите да помагат на хората в нужда?
Нали когато помагаме на тежко болни деца и в нас нещо се променя. Ставаме по-внимателни, по-човечни, по-добри.