Skip links

Новата ни нежна украинска халва.


Кой от Вас вече е успял да опита новата ни нежна украинска халва?
Доставчикът ни много добре знае къде в Украйна растат най-ароматните слънчогледови семки и как да ги превърне в мечта на гурманите по целия свят.
Натуралната и качествена халва е питателен, витаминен и като цяло много полезен продукт. Що се отнася до биохимичния състав на халвата, приблизителното процентно съотношение е следното: 12% протеини, 30% мазнини и 40% въглехидрати. Аминокиселините, минералите и витамините, които влизат в състава на органичната халва, активно допринасят за балансирането на метаболизма и задействането на регенеративната му функция.
Вкусът на халвата е нежен и сладък, но не прекалено. Не горчи. Отхапвайки, ще усетете лекото ѝ хрускане, последвано от бааавно разтапяне на езика. Вълшебно!

Все пак, не е полезно да се злоупотребява с количествата, но малки порции от 20-30 гр на ден даже се препоръчват! Защото само в този случай халвата лекува депресията и оставя незабравим послевкус.
Слънчогледовата халва се сервира като десерт и не може да замени основните ястия. За да получите нужните хранителни вещества, но не пренаситите тялото с излишни калории, препоръчваме халвата да се появява на трапезата Ви веднъж седмично.