Skip links

Пелмени със сьомга в България

Пробвали ли сте пелмени със сьомга? Знаете ли колко е вкусно?
Несравнимо! Нежни, сочни и ароматни. Такъв вкусен обяд няма да остави нито един член на семесйтвото равнодушен.
Ако до сега не сте опитвали подобен деликатес – побързайте да ги намерите в нашата верига магазини. Приготвянето им ще Ви отнеме 7-10 минут. Можете да ги сварите в подсолен рибен бульон, след което да ги сервирате за обяд или вечеря горещи, ароматни, със сос по ваш избор.
Ако пък ги варите буквално с минутка по-малко от препоръчаното време, а след това ги изпържите до златисто в тигана, пелмените ще придобият съвсем нов вкус. Подобно ястие може да бъде идеално мезе за голяма компания.
Също така, рибеният деликатес може да бъде запечен в глинени гювечета, като се добави малко сметана или масло. Не се страхувайте да експериментирате!

Най-важното е, че тези пелмени, както и обикновените пелмени с месо, прекрасно понасят замразяването и могат да се съхраняват във фризера с месеци.