Skip links

РЕВОЛЮЦИЯ В РАЗВИТИЕ! КАНИМ ПАРТНЬОРИ! ОТВАРЯМЕ БЕРЁЗКИ!

Сигурно всички си спомнят забавния извънземен герой Алф и прекрасното му изказване – „Не харесвате котки? Просто не знаете как да ги приготвите! ”
Ние, както и много други смятахме, че франчайзингът е нещо опасно, съмнително и неспокойно, докато не разбрахме най-важното – имаме нужда от различен, по-гъвкав подход! И така, Берёзка стартира нова програма за отваряне на франчайз магазини, а всичко, което е необходимо на бъдещите ни партньори, е желание за работа, печалба и съвсем малко инвестиция.
След зашеметяващия успех на франчайз магазина в Разград, пощата ни бе запълнена с писма – а кога ще отворите магазин в Смолян, Кюстендил, Видин?? Моментът настъпи. Ако живеете в някой от градовете на България с население над 15 000 души и сте готови да заедно с нас отворите своя красив и печеливш магазин Берёзка – съвсем скоро ще имате тази възможност!
Ние помагаме, съветваме, напътстваме и правим вашия бизнес печеливш, а именно това е целта и на двете страни, нали така?
За подробности се обърнете към директора за развитие Николай Солдатов. Телефонният му номер е 0879 570 068, но ако случайно дава заето – имайте разбиране, растем и се развиваме бързо!