Skip links

Зимата приключи, без дори да е започнала! Много слънчеви лъчи, нови планове и интересни промени!

Ето я и първата пролетна новина в Берьозка – магазините ни ще станат по-красиви, приятни и, разбира се, функционални. През 2020 година решихме да се съсредоточим върху реконструкцията на съществуващите търговски обекти и вече три от магазините ни в София посрещат клиентите с нови мебели, оборудване и не на последно място – усмихнат персонал. През март ще бъдат ремонтирани още 3 обекта, а до края на годината обновяването ще засегне 70% от любимите Ви Берьозки.

Втората ни пролетна новина е, че започнахме със строителството на собствен склад и два цеха край София. Ще бъде изградена съвременна производствено-логистическа база, която се надяваме да задействаме през септември месец тази година. Създадените от нас кулинарни изкушения ще достигнат съвсем друго ниво, имайки предвид колко технически ограничени сме в момента.

Третата пролетна новина е успешното ни участие в ПРОДЕКСПО в Москва, благодарение на което сключихме много сделки, даващи ни възможност да Ви изненадаме с нови, интересни и качествени продукти. Съвсем скоро ще можете да ги намерите на рафтовете в магазините ни.
Тази година ще се постараем наистина много, ще Ви хареса!

Виктор Бакуревич