Skip links

Отзиви и Предложения

Винаги се стараем да бъдем максимално открити в общуването с нашите клиенти и доставчици и се радваме, когато получаваме обратна връзка.

Харесва ни адекватната критика и сме благодарни за конструктивните съвети, помагащи ни да ставаме все по-добри.
Не се колебайте да изразите мнението си. Ще Ви бъдем благодарни, ако оставите отзива си тук!

Ако откриете грешка, моля, изберете част от текста и натиснете
Ctrl+Enter
4.5 15 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
151 Comments
Newest
Oldest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Маринова
Маринова
14 days ago

Здравейте! Подадох сигнал за закупен хляб, който е в срок на годност, но е мухлясал. Много бързо с мен се свърза управителят на магазина на бул. Мария Луиза 9 и ми поднесе извинения и безплатен хляб, което е доказателство за истински професионализъм и внимателно отношение към клиентите.
Желая на целия екип успешна работа.

Администратор
Admin

Както обещахме, ситуацията беше уредена.

Маринова
Маринова
17 days ago

Здравейте ! Днес съпругът ми е купил от Вашия магазин на бул. Мария Луиза 9 хляб “Дарницкий”. Срокът му на годност е до днес, но хлябът е мухлясал.
Смятам, че не е редно да предлагате продукти, които са в срок на годност, но видимо не са годни за консумация. По този начин се възползвате от невниманието на Вашите клиенти.

Администратор
Admin

Много сме благодарни за сигнала и ще направим всичко възможно, за да гарантираме, че това няма да се повтори.

Златев
Златев
25 days ago

Здравейте,

Интересувам се от хранителната информация(енергийни стойности) на салатите, които се предлагат в студените витрини на вашите магазини с цел следене на калории и спазване на хранителен режим. Основно се интересувам от калориите в салата “Оливие” и “Грузинска салата”.

Благодаря.

Администратор
Admin
Reply to  Златев

Салата “Оливье”
Енергийна стойност на 100г
Хранителна стойност. 810 kj/193 ккал
Мазнини – 14г
Въглехидрати – 9,4г
Захари – 0,7г
Берлтъци – 5,5г
Сол – 2г.

Салата “Грузинска”
Енергийна стойност на 100г
Хранителна стойност. 709 kj/170 ккал
Мазнини – 10г
Въглехидрати – 8г
Захари – 1,2г
Берлтъци – 11г
Сол – 1г.

Райна
Райна
1 month ago

Здравейте! Днес купих от магазина в МОЛ Парадайз бонбони от 3.49/100г с праскова /кайкия и ядка. Шоколадът и плодът бяха толкова изсъхнали и твърди, че едва не си счупих зъбите. Мисля, че не трябва да предлагане такива бонбони. Помолих продавачката да ги опита, защото не трябва да ги продава. Не знам какво е решила…
Благодаря за вниманието!

Д.Димитров
Д.Димитров
24 days ago
Reply to  Райна

И аз не съм очарован от качеството на стоката.Купувах се сельодка-слабо солена.От близо две години не става за ядене.Продава се в солен разтвор.Омекнала, направо се разпада-нищо общо с нормалното качество.Става въпрос за магазина в гр.Димитровград.Накрая се отказах да пазаря там повече.Пелмените им са стари, с особен вкус, часто половината опаковано количество е добре, останалата половина са стари и не стават за ядене – мешат ги по-пресни с такива с изминала годност.А цените не са ниски.Например бирата е много скъпа,в сравнение с бирата в “Кауфланд” и “Лидъл”.Вземал съм бира-напълно разгазирана.Абе, научили са българските търговски простотии.Жалко.

Администратор
Admin

Здравейте, магазинът е част от веригата с нас 60 гастронома и до този момент сме нямали подобни оплаквания. Всички обекти се контролират от оторизирани лица относно срока на годност. Продаваме много видове бира и моля посочете за коя марка става дума. Относно цените, не се сраняваме с тези вериги, продаваме различен сегмент от стоки.

Администратор
Admin
Reply to  Райна

Много сме благодарни за сигнала и ще направим всичко възможно, за да гарантираме, че това няма да се повтори.

Галина
Галина
1 month ago

Харесвам много вашите магазини, пазрувам обикновено в Дианабад или Park Center. Много любезен персонал.
Бих си позволила съвет по повод на месечното ви списание: в българския текст често липсват пълните членове, което малко разваля удоволствието от четенето. Още един поглед от редактор би изчистил този дребен детайл.

Ралица
Ралица
26 days ago
Reply to  Галина

Аз пък обожавам да си вземам от вашите списания, но май от преди карантината не съм го правила. Не знам как е сега, но според мен преди бяха писани от рускоговорящи хора и точно в това беше чара. Толкова е прекрасно да ги четеш, все едно рускиня говори български. Наистина имаше дори руски думи, но е много хубаво и приятно и автентично.

Администратор
Admin
Reply to  Галина

Благодаря за отзивите ви.
Ще засилим предварителната проверка на нашето списание.

Петър Вълчанов
Петър Вълчанов
1 month ago

Здравейте, разочарован съм от вашата верига – вчера пазарувах и оставих минимум 100 лева в магазина ви на ул. Оборище в София. В замяна получих изсъхнали стари скариди, леко повмирисани, два мухлясали хляба с откоровенно изтекъл срок на годност, които не е редно да стоят на щандовете. Литовската салата, която си платих се оказа, че не ми е сложена в торбата, а морските дарове изхвърлих, защото след всичко това ме е страх да не си отровя семейството. Повече от вас няма да пазарувам. Загубихте един платежоспособен, редовен клиент и сисгурен съм, че не съм единствения!

Администратор
Admin

Благодаря за сигнала!
Винаги следим качеството на продукцията.
Ще бъде направена проверка по този факт.

Зорница Антова
Зорница Антова
1 month ago

Здравейте, днес пазарувах от вашия магазин в гр. София на ул. Солунска. За пореден път съм впечатлена от чистотата в магазина, красиво подредените продукти и невероятната витрина с готова храна- пресни , свежи продукти, аранжирани и подредени така,че се изкушаш да си купиш от всичко. Но най вече съм впечатлена от консултанта – с искрено желание да ми помогне с избора ми на продукти, отзивчив внимателен и много компетентен.

Администратор
Admin

Благодаря!

Г.Абаджиев
Г.Абаджиев
1 month ago

Възхитен съм от обслужването и асортимента на магазина ви в Добрич, едиствено като препоръка бих ви помолил да вкарате и заплащане с ваучери за храна.

Администратор
Admin

Възхитен съм от обслужването и асортимента на магазина ви в Добрич, едиствено като препоръка бих ви помолил да вкарате и заплащане с ваучери за храна.

Моника
Моника
2 months ago

Здравейте, бих искала да попитам в магазина Ви в град Ямбол предлагате ли масло от репей , което го има в онлайн магазина.

Администратор
Admin
Reply to  Моника

За съжаление магазинът в Ямбол вече не е наш официален представител.
Можете да кандидатствате за онлайн магазин, като посетите сайта shop.berezka.bg

Нина
Нина
2 months ago

Здравейте, често пазаря от вашите магазини в Бургас. Като цяло обслужването и качеството ме удовлетворява. За съжаление винаги се случва нещо, което да те накара да мислиш когато пазариш любими продукти. Днес отново реших за обяд да си купя две палачинки с месо, които обожавам, но за втори път получих палачинки с гъби и зеле. Това ми се случва за втори път в един и същи магазин в гр.Бургас на ул. К.Фотинов 21. Не знам дали проблема е в персонала или в неетикиране на тарелките в които се доставят палачинките. Моля Ви, не ме отказвайте да пазаря във вашите вашите… Read more »

Администратор
Admin
Reply to  Нина

Здравейте, неприятно е да не получите това, за което сте дошли при нас. Извиняваме се от името на колегите в Бургас. Бихме искали отново да ни посетите за да се реваншираме за допусната грешка. Ще Ви почерпим с любимите Ви палачинки. Молбата ни е да кажете в магазина, че сме Ви поканили от сайта за да Ви разпознаят колегите. Още веднъж, заповядайте отново!

Вики
Вики
2 months ago

Я часто делаю покупки в березке, но всвязи с обслуживанием продавца Хиенриета в мазание на бул. Черни Връх у меня портится впечатление об этом месте. Когда ей говоришь «достаточно» она делает вид, что не слышит и накладывает сколько хочет, это было не раз , она всегда якобы не слышит и делает все по своему, если ей не нравится что-то она отрыто кривляет тебя прямо в лицо ( закатывает или делает большие глаза ) я думала что мне показалось, но когда я пришла с подругой она тоже это заметила.
Очень неприятная личность, не хожу в Березку когда она на смене

Администратор
Admin
Reply to  Вики

Спасибо за ваше обращение.
Мы побеседуем с Хенриетой, что бы она более не расстраивала вас или кого-то другого.
Мы заботимся о наших клиентах.
Так же в каждом журнале есть номер службы заботы о клиентах, в случае чего, вы всегда можете позвонить.

Георги
Георги
2 months ago

Много хубави продукти, особено готовите салати са страхотни. Обикновено избягвам предварително подготвена храна, но в Берьозка качеството е изненадващо високо. Приятно е, че това не се е променило за вече близо 8 години откакто пазарувам във веригата.

Администратор
Admin
Reply to  Георги

Благодаря ви много!

Мирослава
Мирослава
2 months ago

Здравейте
Днес закупих руска салата от вашия магазин в Мега Мол София-Люлин
Продавачката в магазина беше изключила дисплея на кантара ,който е към клиента и не се виждаше грамажа
На бележката пишеше ,че е 260 грама на мен ми се видя около 160 грама и затова когато се прибрах вкъщи го измерих.В действителност беше 160…
Със 100 грама по малко от колкото пише на касови бон.
Обърнете внимание какви хора работят за вас.Лъжат както клиентите така и вас.

Администратор
Admin

Нашият мениджър се опита да се свърже с вас по имейл за разследване.
Ние ценим нашите клиенти и наблюдаваме внимателно всички магазини.
В очакване на вашия отговор.

Доротея
Доротея
2 months ago

В магазинa в Изток, вчера ме обслужи Кристиян. Получих чудесно отношение и безплатна торбичка, благодаря 🙂

Администратор
Admin
Reply to  Доротея

Благодаря ви много!

Димитър
Димитър
2 months ago

Страхотно обслужване и отношение на персонала в магазина в кв. Изток на ул. Жолио Кюри.

Администратор
Admin
Reply to  Димитър

Благодаря много!
Заповядайте!

Капка Панайотова
Капка Панайотова
3 months ago

Здравейте! Страшно много обичам пелмени и си купих (на килограм) от Ваш магазин, но никъде не намирам упътване как да ги приготвя. Може ли да ми помогнете?

Администратор
Admin

Посещавахме г-н Звездов и приготвяхме пелмени. Можете да видите!
https://www.youtube.com/watch?v=hp9OD2oxBGs&t=85s

Деница Димитрова
Деница Димитрова
3 months ago

Днес минах през магазинът ви в Park Centre в Лозенец, за да си купя обяд. На касата получих подарък лале и една малка розова торбичка с шоколадови бонбони – за 8 март. Искрено ви благодаря за жеста! Стопли сърцето ми.

Администратор
Admin

Заповядайте отново!

Vladimir Yosifov
Vladimir Yosifov
3 months ago

Харесвам бонбони Чернослив. Страхотни са !
Купувам ги от Магазин Берёзка
бул. „Черни връх“ 44, Хладилника, район Лозенец, София
https://goo.gl/maps/HWTQNXwcHgaXS3j17
С удоволствие снимам магазина и публикувам снимки в профила в Гугъл Карти.

free icons for social networking services twitter facebook instagram pinterest linkedin google.maps, 27.jpg
Администратор
Admin

Благодаря ви много!

Симона
Симона
3 months ago

Здравейте! Дали предвиждате отваряне на нови магазини? В гр.Трявна много липсва една “Березка”:) Ще бъде чудесно както за гражданите на града и околностите, така и за туристите!

Администратор
Admin
Reply to  Симона

Сега не можем да изтеглим със сигурност.
Някъде ще го отворим сами, някъде франчайз.

Теодор Витанов
Теодор Витанов
3 months ago

В София, различни магазини. Например по бул. Хр.Ботев, на бул. Дондуков

Администратор
Admin

Актуализирахме тази информация.
Практикуваме тази промоция предимно през лятото, така че продажбата на готови ястия да е по-бърза.
Целогодишно можете да се възползвате от тази промоция в магазина на адреса на ж.к. Лозенец, ул. Видински митрополит Кирил, 6

Теодор Витанов
Теодор Витанов
3 months ago

Здавейте,
Преди време салатите от витрината като “селедка под шуба” след 19.00 ч. се продаваха с 20 % намаление. Защо го премахнахте? Обсъжда ли се вариант отново да се върне това правило? Съгласете се с мен, че така или иначе цените им са високи.

Администратор
Admin

Здравейте.
Град? Магазин?

Христиан Вутов
Христиан Вутов
4 months ago

Винаги качествено, вкусно и с добро отношение към клиента. Не зная как възможно толкова много вкус в продуктите. Върнахте ме в детството! Спасибо огромное!

Администратор
Admin

Заповядайте!

OffMan
OffMan
4 months ago

Перфектни! 🙂

Администратор
Admin
Reply to  OffMan

Благодаря ВИ!

OffMan
OffMan
4 months ago

🙂

1613305933423.JPEG
Никола
Никола
4 months ago

Днес, около 20 ч в магазина на ,,Жолио Кюри” в София: продавачите са твърде заети да се ухажват, за да поздравят, но и за да отчетат правилно покупките. Вкъщи от касовата бележка разбирам, че имам неправилно таксувани (в мой ущърб) два продукта. Как може да поправим досадната грешка на влюбените Ви служители?

Администратор
Admin
Reply to  Никола

Ситуацията беше уредена. Нали?

Татьяна
Татьяна
5 months ago

Добрый вечер а доставка есть у вас в Бухаресте? Очень бы хотелось скупиться у вас но возможности к вам ехать нет, да и сложно мне так как я не рассговариваю на Румынском ((((так бы была рада вашей помощи если возможно

Администратор
Admin
Reply to  Татьяна

Добрый день!
По Бухаресту есть доставка. Приложение GLOVO.

Симеонова
Симеонова
5 months ago

Здравейте,
В сайта ви преди време имаше публикувани готварски рецепти с вашите продукти
Къде изчезнаха тези рецепти?

Администратор
Admin

Страниците с рецепти бяха изгубени заедно със стария сайт.
Плановете са да върнем страниците с рецепти на новия ни сайт. Планираното стартиране е в началото на февруари.

Мая
Мая
5 months ago

Здравейте и за много години!

Искам да изкажа разочарованието си от пирожките от магазина ви на ул. Йерусалим в квартал Младост 1, бяха невероятно сухи, със сигурност от няколко дни и определено НЕизпечени тази сутрин. За пръв път решаваме да ги пробваме и няма да повторим.
Моля, обърнете внимание.

Администратор
Admin
Reply to  Мая

Благодаря за информацията. Взехме под внимание и ще разберем ситуацията.

Любо
Любо
5 months ago

Днес посетих магазина на във Варна на генерал Колев и Сливница. Страхотно отношение от служителите. Мисля, че българските търговци има какво да научат от Вас. Закупих от Руската салата… страхотен вкус нищо общо с тази в Българските магазини. Страхотно качество и на много добра цена. Весело посрещане на новата година и продължавайте в същият дух!

Администратор
Admin
Reply to  Любо

Много благодаря!
Заповядайте!

Мирчев
Мирчев
5 months ago

С Наступающим Вас Новым годом, друзья!

В някой от магазините Ви може ли да се намери бира “Балтика” – № 9, № 6, № 4?

Предлагате ли острая морковь по-корейски, ватрушки с творогом, беляши, сыр колбасный копченой, водка “Родник” Самара, водка перцовка, газирана минерална вода “Рамено”, “Дворцовая”, бира “Очаково”, “Толстяк”, джин с тоник?

Планирате ли разширяване на асортимента – играчки, конструктори, книги, магнити и т. н.?

Администратор
Admin
Reply to  Мирчев

Добрый день!
Балтику более не поставляем и другое пиво пока что тоже. Существующий ассортимент пива полностью соответствует заявленному качеству и цене.
По поводу кухни – по острой моркови, ватрушкам и беляшам – передали пожелания в цех.
Колбасного сыра с достойным составом пока сложной найти – но есть отличный копченый сыр “косичка”.
Водка с перцем у нас есть 2 вида, больше смысла не имеет.
Другие виды водки – периодически ассортимент обновляется.

Алексиева
Алексиева
5 months ago

Руската салата , която купих от магазина до метростанция Сердика , беше вкусна , но колбасът беше най – лошия , евтин и с ужасен вкус . Трябва ли да се правят толкова икономии , които да влошават качеството ?

Администратор
Admin

Много благодаря!
Информацията беше прехвърлена в производствения отдел.

Хорио
Хорио
5 months ago

Магазина се представя като Руски,но вдействителност руските стоки са много малко.
Повечето стоки са от Прибалтийските републики и Украйна.Пожелавам Ви да внасяте повече руски стоки,а не тяхните заместители.

Администратор
Admin
Reply to  Хорио

Благодаря за пожеланието! Политиката ни е насочена към предлагането на стоки от бившия СССР и характерни за руската трапеза. Не спираме да търсим нови продукти и доставчици от Русия, но точно сега е по-трудно. Весела Нова година, много късмет и здраве

ivan Ivanov
ivan Ivanov
5 months ago

Здравейте! Имате магазин на ул. “Фредерик Жолио Кюри“ 87 в София…Посещавам го, заради хората, които работят в него! Изключително професионално и учтиво отношение към клиентите! Всъщност, така трябва да бъде, но изказвам уважението си към тяхната работа!

Администратор
Admin
Reply to  ivan Ivanov

Много благодаря!
Весели празници!

Тихомир
Тихомир
6 months ago

Здравейте,
Последните четири пъти, в които влизам да пазарувам в магазина находящ се на ул. “Жулио-Кюри” 87, София, виждам недопустими нарушения на противоепидемичните правила наложени в България. Първите три се отнасяха до неносене на маски от Ваши служители, но днес бях потресен от факта, че обслужиха жена абсолютно без маска, хвалеща се, че не се интересува не я е страх от заразата.
Обещавам, че повече няма да правя забележки на състава Ви, ще сезирам РЗИ при следващ случай.

Администратор
Admin
Reply to  Тихомир

Благодаря ви много, че ни уведомите за този факт. Ние определено ще вземе всички необходими мерки, така че това не се случва отново.
Весело посрещане на праздниците!

Мартин
Мартин
6 months ago

Здравейте,

Първо, искам да изкажа очарованието си от доброто обслужване на всички продавачи в магазина в гр. Перник. методът Ви на подбиране на персонал наистина работи добре!

Имам два въпроса:

Обмисляте ли зареждането на безалкохолната напитка “Байкал” – това е наистина уникално питие и смятам, че ще се радва на успех на нашия пазар.

Имате ли планове за разширение на магазина в Перник?

Поздрави,

Мартин

Администратор
Admin
Reply to  Мартин

Ще разгледаме асортимента.
Благодаря ви много за отзивите.

Вашите желания са изпратени до магазина в Перник.

Ели
Ели
6 months ago

Благодаря Ви,
Предполагам, че след 2014 г. има проблем с “търговското име” – о краина.
Но производствените мощности в Крим са реални, най-вероятно произвеждат руски “балзами”, но под друго търговско име.
Моля Ви за актуална информация, произвеждат ли се руски балзами билкови?
Предполагам че да?
Остава да има проблем с акциз и лиценз, разрешително от БГ страна, така ли е?
(опитах “кимчи” – вкусно.)
(Бог да пази Русия, желая Ви здраве и надежда за един по-добър свят!)

Администратор
Admin
Reply to  Ели

Днес предлагаме отлични легендарни балсами от Рига “Рижски Балсам”.

Анатоли Антов
Анатоли Антов
6 months ago

Изключително съм впечатлен от вашия магазин на ул.Солунска. Няколко пъти вече пазарувам от там, обслужването е невероятно професионално, компетентно и вежливо, с внимание към всеки клиент , витрината е много свежа и добре подредена,изключително чисто и поддържано е в целия магазин.За мен е огромно удоволствие да пазарувам там.

Администратор
Admin

Благодаря ви много за отзивите. Нашата цел е да направим всички купувачи щастлива!

trendi
trendi
6 months ago

здравейте…търся хидроитин с глюкозамин 125 мл…преди купувах от вас,но не го намирам вече..дали може да възобновите доставките..и мой приятели се възмущават,че го няма,а определено им помага

Администратор
Admin
Reply to  trendi

Ние не внасяме временно, защото производителят трябва да получи сертификат.
Посетете най-близкия магазин, може би продавачът ще може да вземе нещо друго, имаме каталог за по-лесен избор.

Ели
Ели
6 months ago

Здравейте,
Преди 2-3 години имахте прекрасни билкови балзами-отвари.
“Финарес” и др. с 35-40 билки от Крим.
Защо не внасяте повече в БГ?
Укрепваше имунна система.

Администратор
Admin
Reply to  Ели

Има проблеми с вноса на тези продукти.

Събева
Събева
7 months ago

Здравейте, пазарувам често във вашия магазин на Бул. Шипченски прохпд. Имате много любими за мен продукти. Единствената ми забележка е към топлата ви витрина. Обичам руските пирожки, но вашите са изключително сухи и на пресни досега не съм попадала. Всеки път са твърди и сухи. Не може ли да промените тактиката?

Администратор
Admin
Reply to  Събева

Пирожки се пекат всяка сутрин!
Мениджърът е проверил качеството на място, не са открити нарушения.

кехайова
кехайова
7 months ago

Добрый день! При возможности, когда бываем в Софии или в Пловдив, мы любим и стараемся закупить любимые продукты в Березке. Но мы живём в г.Смолян и хотели бы делать заказы онлайн. Это возможно?

Администратор
Admin

Добрый день!
shop.berezka.bg

Валентин
Валентин
7 months ago

Здравейте, в два от вашите магазини в София, на ул.Оборище и бул.Дондуков, за продуктите, които се продават на килограм и се теглятат от касиера, не се изважда тарата на амбалажа от общото тегло на стоката. Така например днес, 3.11.2020 в магазина на Дондуков купих пушена скумрия 362 гр. по 19.90 за кг. От тези 362 гр. найлоновото пликче и амбалажната хартия тежат 14 гр., което е 0.30 лв. от сумата за скумрията. Естествено второто претегляне беше в къщи. Ами ако бях купил сьомга по 75 лв./примерно/ за килограм това пликче и амбалажната хартия щяха да ми струват 1.05 лв. Преди… Read more »

Администратор
Admin

Много сме ви благодарни за сигнала! До понеделник ще имаме сериозно решение по този въпрос.

Альона
Альона
7 months ago

Здравейте! Защо в магазин онлайн березка не може да се види цените на продуктите и да се поръчат?! Благодаря

Биляна Белева
Биляна Белева
8 months ago

Здравейте.
Забелязвам, че във Вашите магазини има шампоан на марката Natura Siberica. Изключително съм доволна от тях, но за съжаление трудно мога да намеря марката на други места.
Тъй като забелязах, че има само един вид, въпросът ми е има ли начин да заредите и други видове в асортимента?
Благодаря предварително.

Администратор
Admin

Добър ден!
За съжаление днес този продукт няма актуализиран сертификат за Европейския съюз. Работим по тези въпроси, но не можем да кажем кога ще можем да доставим този шампоан отново.

тодор тодоров
тодор тодоров
8 months ago

Много Ви благодаря, че присъствате на Българския пазар

Администратор
Admin

Благодаря!

Весела Стоилова
Весела Стоилова
8 months ago

Здравейте, приятели!
Днес посетих магазина ви на ул. Солунска 43 и честно да си призная… не ми се тръгваше. Възхитена съм от отношението на прекрасните хора, които работят там! Безкрайно мили, сърдечни, компетентни и позитивни! Кафето ми придоби друг вкус! <3
Благодаря ви!

Администратор
Admin

Благодаря ви много!

Елена ДИмитрова
Елена ДИмитрова
8 months ago

Здравейте, преди време в магазин Берьозка във Варна видях да предлагат кукла Чибурашка, която има няколко мелодии и пее.Ще я получите ли отново или не ? Казаха ми,че в момента я няма.Можете ли да предлагате във вашите магазини и руски съдове за готвене – от чугун, руска керамика или друг материал ? Редовно пазарувам от вашите магазини и стоките ми харесват – пасти за зъби и козметика, средства за лечение, зърнени продукти – просо, елда, перлен ечемик, краве масло, риба, както и салати.Харесват ми също така и квас, каменна сол, консерви.Стоките са качествени. Поздрави, бъдете здрави, лека работа на целия… Read more »

Администратор
Admin

В момента търсим нов доставчик на такива кукли, който би бил адекватна цена и добро качество.

Ивайло
Ивайло
8 months ago

Здравейте.Една от любимите ми добавки към водката е “fishka”.Последния път обаче, се разочаровах от вкуса на пушените калмари ! Направи ми впечатление различната опаковка ,страната на произход и най-вече тежкия вкус на пушек!Моля ,върнете старите доставки !

Администратор
Admin
Reply to  Ивайло

Доставчикът не се е променил. Мога ли да получа повече информация?

Добрин Парашкевон
Добрин Парашкевон
8 months ago

Добър ден от Ямбол. При нас има лошо отношение стоки с минал срок на годност липсва водка Казашкая рада и Калашников питаме казват че от склада не им давад.

Администратор
Admin

Здравейте, благодарим за сигнала. Относно лошото отношение – скоро ще има резултат. Започнахме да работим с този магазин от веригата по-плътно и се надяваме нещата да се променят. Водка Калашников вече има – 3 вида, а водка Казацкая рада – на този етап не предлагаме във веригата, но скоро ще я заредим. Заповядайте отново.

Дарина Карчева
Дарина Карчева
9 months ago

Здравейте, Зарадвах се ,когато в Ямбол беше открит поредния магазин “Березка” или “Берьозка” на български. Но колко беше голямо разочарованието ми ,когато разбрах ,че тук не се предлагат продуктите от лечебната козметика. Защо нашия магазин е ощетен в това отношение? Много харесвам и използвам руски продукти,пастите за зъби са също страхотни и когато отида на море ,особено в Поморие в техните магазини са заредени с много руски продукти. Имам молба към собственика или собствениците ,да заредят и нашия магазин с продуктите от лечебната козметика. Имам и предложение : моля внесете от страхотния руски “Цигапан”-това предполагам знаете ,че е хранителна добавка… Read more »

Администратор
Admin

РЗИ Ямбол не позволи продажбата на лечебна козметика в нашия магазин в град Ямбол((.
Към днешна дата /22.09.2020 год./ ситуацията е без промяна.

Даниела Огнянова
Даниела Огнянова
9 months ago

Здравейте!
На 16.09.2020 г. закупената руска салата от магазинът Ви в гр.София на ул.Тодор Каблешко 39 се оказа развалена и с кисел вкус само след два дни.
Ние сме редовни Ваши клиенти !
При сезиране на Вашия персонал за разваления продукт ни бе отговорено, че руската салата може да се смени, само ако е закупена предишния ден или 24 ч. по-рано. Въпросът ми е колко е срокът на годност на руска салата ???

Администратор
Admin

дравейте,
пиша ви във връзка с вашия коментар към магазин Березка с адрес Тодор Каблешков 39.
Искренно съжеляваме за неприятаната ситуация която се получи с руската салата.
Каним ви да се извиним, и да ви почерпим с прясна руска салатка)

Поздрави,
управител Березка Борово Иван Ганчев

151
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: