Skip links

За Нас

«Берёзка» руски гастроном

През месец септември 2009 година във Варна беше открит първия магазин “Березка”.  Започнахме бизнеса като семейно предприятие и тогава едва ли някой можеше да предположи, че ще има “Березки” във всички големи градове на България, та чак и в Букурещ.

Сега вече имаме складове и три производствени цеха, предлагаме продукти със собствена марка, отличаваме се със свой стил и, най-важното, с подход за развиване на бизнеса. Не беше лесно да намерим качествени производители на хранителни стоки и на истински сибирски пелмени, затова през 2012 година решихме ние да произвеждаме храни. И на нас не ни беше лесно, но се получи! От няколко години нашите клиенти могат да си купуват прясно приготвени специалитети на руската кухня, които имат кратки срокове на годност. Асортимента на тестените ни изделия ще задоволи всеки познавач – вареники (кифлички) с картофи, сладки вареники с вишни, пелмени с различни плънки: от традиционните (със свинско, с телешко, с пилешко) до деликатесните (с еленско и сьомга).

Гордея се с това, че в нашата фирма не работят равнодушни хора и тук не става въпрос само за корпоративна етика, а за истинско удоволствие от добре свършената работа всеки ден.

Да правиш и да продаваш храна е прекрасно занимание. Много се стараем, правим грешки, поправяме ги, натъжаваме се от провалите и се радваме на успехите. Да, може да не сме велика и голяма корпорация, пък може и никога да не станем такава, но ви гарантирам, че наистина обичаме работата си!

Много се радвам, че благодарение на нас много хора опитаха и ще опитат толкова и такива вкусни продукти, а ние – руснаци, украинци, белоруси, молдовци, прибалтийци, кавказци обичаме да похапваме и имаме с какво да се похвалим.

Елате при нас, няма да съжалявате!

Нашият екип

Виктор Бакуревич

ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР

Страхил Бойчев

ЗАМЕСТНИК ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР

Владислав Михайлов

регионален мениджър - София

Арсений Бурлаков

ДИРЕКТОР „БЕРЁЗКА РУМЪНИЯ“

Николай Солдатов

ДИРЕКТОР „РАЗВИТИЕ“

Сергей Лунев

директор „Руска Кухня“

Клавдия Москалева

заместник директор „внос“

Татяна Бакуревич

ЗАМЕСТНИК ДИРЕКТОР „ТЪРГОВИЯ НА ЕДРО“

Елена Цветанова

Мениджър човешки ресурси

Венцислав Вълчев

МЕНИДЖЪР „ПРОДАЖБИ НА ЕДРО“

Елица Николова

Мениджър „проект“

Анастасия Андросова

Отдел „маркетинг и реклама“

Ако откриете грешка, моля, изберете част от текста и натиснете
Ctrl+Enter

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: